(Deutsch) Kanzlei

Porta & Associates és un bufet d’advocats que té la seu a Palma i Barcelona i que ofereix serveis legals en diversos àmbits. Els nostres clients són empreses, autònoms, artistes, propietaris de vaixells, propietaris de negocis o franquícies i persones individuals.

El bufet d’advocats Porta & Associates va ser fundat com una empresa familiar el gener de 2015 i va créixer molt ràpid. A Palma, la nostra oficina està ubicada al centre de Palma, just a la plaça Major. Els nostres espais d’oficina combinen la tradició mallorquina i una advocacia moderna i avançada. Els fundadors del despatx d’advocats i el seu equip tenen molts anys d’experiència tant en dret continental com en casos legals.
A més, és un bufet multilingüe; per tant, us podem assistir en anglès, holandès, francès, alemany o espanyol.

Gràcies als nostres socis, també podem assessorar en dret fiscal, fer-nos càrrec dels vostres comptes, representar-vos davant tots els tribunals i les autoritats espanyoles i assessorar-vos àmpliament sobre la legislació laboral.

També oferim processos de mediació (litigació extrajudicial).

A més, el nostre bufet d’advocats es caracteritza per les seves habilitats multilingües (alemany, espanyol, anglès, holandès i francès), així com una alta disponibilitat, amabilitat, eficiència i velocitat. Com a servei addicional, oferim, entre altres coses, tot tipus de traduccions.

A més, el bufet es compromet al secret professional, fins i tot en la traducció de documents.

Facebook Comments
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com